برچسب ها: انواع دکوراسیون آشپزخانه جدیدترین مدلهای دکوراسیون آشپزخانه جدیدترین مدلهای کابینت خبر از دکوراسیون آشپزخانه دکوراسیون دکوراسیون آشپزخانه دکوراسیون آشپزخانه جدید دکوراسیون آشپزخانه دیدنی دکوراسیون آشپزخانه زیبا دکوراسیون آشپزخانه سنتی دکوراسیون آشپزخانه شیک دکوراسیون آشپزخانه فرنگی دکوراسیون آشپزخانه مدل جدید دکوراسیون آشپزخانه مدلهای جدید دکوراسیون آشپزخانه2011 دکوراسیون آشپزخانهایرانی دکوراسیون2011 سایت کابینت عکسهائی از دکوراسیون آشپزخانه عکسهائی از کابینت فرنگی مدلهای جدید دکوراسیون آشپزخانه مدلهای جدید کابینت مدلهای دیدنی کابینت مدلهای شیک کابینت نرخ کابینت ژورنال دکوراسیون 2011 برای آشپزخانه کابینت کابینت مدل جددی کابینت مدلهای جدید کابینت2011 کابینت90 ژورنال دکوراسیون ۲۰۱۰ برای آشپزخانه عکس از مدل دکوراسیون آشپزخانه بسیار زیبا 2011
این آش بسیار آسان و با مواد اندک و قابل دسترس تهیه می شود خصوصاً در فصل پاییز که اسفناج تازه به بازار می آید و چون وعده غذایی سبکی است معمولاً بعنوان شام یا عصرانه مصرف می شود.درضمن این غذا بسیار مقوی لذیذ و خوش خوراک می باشد و برای افرادی مه سرماخوردگی دارند توسیه می شود البته بدون پیاز داغ و نعنا .
مواد اولیه برای 2 الی 3 نفر
طرز تهیه:
نخود را از چند ساعت قبل خیس کنید تا هم زودتر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود. نخود را همراه گوشت می پزیم. در همین زمان آب قلم گوساله را در صورت تمایل اضافه کنید. در نیم ساعت آخر پخت نخود، برنج و اسفناج را اضافه می کنیم. نمک و فلفل را هم بیفزایید و بایستی آش جا بیفتد. یعنی به حدی برسد که نه شل و نه سفت شود.
هنگامی که آش را می خواهید میل کنید کمی نعنا داغ ریخته و داخل آش بهم بزنید و سپس سر سفره آورید. (برای افرادی که چربی خون یا سرما خوردگی دارند پیاز داغ و نعنا توسیه نمی شود ساده میل کنند)
این آش را با ماست شیرین میل کنید. و البته این غذا باید بسیار تند باشد که باز هم برای افرادی که ناراحتی معدهدارند مفید نیست و همچنین افراد سرما خورده .
بنابراین با توجه به خاصیت بالای اسفناج و لذیذ بودن آن طبخ این غذای ساده و خوشمزه را به تمامی دوستان توصیه می کنم.